Vælg den rette type vinduer

Nedenfor finder du et bredt udvalg af vinduer til enhver stil og ethvert formål. Vi laver alle former for vinduer på mål og skræddersyer dem, så de passer til dine ønsker og din bolig.

Topstyret

Topstyrede vinduer er både en traditionel og samtidig moderne og tidløs løsning, der passer til de fleste boliger. Og kombinationen af design og nem betjening gør de topstyrede vinduer til nogle af vores mest populære produkter.

Se udvalg af topstyret vinduer

Sidehængt/sidestyret

Hos PT Vinduer kan du få de klassiske sidehængte vinduer i det traditionelle look, men med alle fordelene ved et moderne vindue, så de både passer til din boligs stil og samtidig sikrer en optimal isolering.

Se udvalg af sidehængte/topstyret vinduer

Fastkarm

Fastkarmsvinduer er vinduer, som ikke kan åbnes, men som fx kan laves til store glaspartier, hvor de giver et flot og stilfuldt look, samtidig med at de sikrer masser af dagslys til boligens rum.

Se udvalg af fastkarms vinduer

Dreje/kip

Med dreje/kip-vinduet kan får du et funktionelt vindue, som både kan kippes åbent ved behov for udluftning og åbnes indad, når du fx skal pudse ruden.

Se udvalg af dreje/kip

Få inspiration til nye vinduer

Har du svært ved at vælge? Så lad os hjælpe dig. Her finder du inspiration i form af forskellige kombinationsmuligheder til dine nye vinduer og døre.

Se færdigmonterede vinduer